Hälsa & Livsstil

XL-S Medical

Av
den
7 februari 2014

Igår ansökte jag om att få komma med som testpilot för XL-S Medical på Smartson och jag håller verkligen alla tummar och tår att jag får vara med!

Det skulle vara sååå kul och dessutom behöver jag lite pushning. Jag testar villigt alla hjälpmedel som finns, jag menar… varför inte?
Så länge det inte är några farliga grejer så ska man väl bara vara tacksam över alla hjälpmedel som finns?! Det är fortfarande lite tabu tror jag, att man tar till hjälpmedel för att gå ner i vikt, men jag förstår inte riktigt varför? Det finns ju hjälpmedel till så mycket annat, så som att sluta röka till exempel.

Jag tror på hjälpmedel! Dels så kan de fungera som en kickstart för folk och dels (om de fungerar) så kan de fungera som motivation för att fortsätta kämpa.
Jag är extremt otålig som person men jag tror de flesta som kämpar kan hålla med mig om att man vill att det ska gå SNABBT! Ju snabbare desto bättre, haha!

Just nu tar jag inga tillsatser eller hjälpmedel överhuvudtaget.
Jag testade ju fettförbränningskapslarna från Gymgrossisten ett tag men jag måste ta dem i samband med en stor måltid för att inte få jätteont i magen och eftersom jag numera tränar tidigt på dagarna så passar det sig inte. Dessutom vet jag inte om jag kan påstå att de gjorde någon skillnad.

Jag har även slutat med PWO;n.
Jag ser ingen anledning (just nu) att dricka den. Dels så tror jag att den innehåller rätt många kalorier, de smakar inte gott (alldeles för sliskiga!) och dessutom binder man vatten och jag vill ju se resultat på vågen.

Så snälla hjälp mig nu och håll alla tummar och tår ni har!
Jag behöver det här, jag behöver få vara med, få lite stöd och hjälp…

Det skulle vara så jäkla kul och det skulle göra att jag skulle kämpa ÄNNU hårdare för att nå mitt mål!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Mollganita

  19 augusti 2015

  Hej

  Håller tummarna för dig, jag har också ansökt om att bli testpilot.

  Du får gärna höra av dig så kan vi pusha varandra

  Både trevligt och nyttigt att ha ett bollplank

  Nu är vi på gång och ger järnet, eller hur?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 42
 • 804
 • 350 388
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök