Media

Winnerbäck del 2

Av
den
2 juli 2009

På lördagen tittade vi på hela Winnerbäcks sista konsert och den var kanonbra, rakt igenom!

Video:

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Linda

  2 juli 2009

  Missat den man helt så jag vet inte ens vem det är jag 😆

  Hoppas du har det gott i värmen? För egen del känner jag att lite svalare väder tack men men man kan inte få allt antar jag.

  Ha nu en fin torsdag Kram Linda

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 205
 • 1 854
 • 401 392
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök