Vardagsliv

Will Sparks på Liljan och Samir & Viktor på Etage

Av
den
11 augusti 2017

Haha japp, jag har blivit 20 igen! 😂
Jaa så kan det bli när man har en nybliven 18-åring som tar med sig morsan ut!

Först en galen rolig kväll på Liljan i Borlänge där jag ägnade typ 4 timmar åt att dansa hejvilt till Will Sparks. Där man vi snacka om träningsvärk dagen efter!

Och sen en oplanerad kväll på Etage där Samir & Viktor uppträdde. Dansade i flera timmar även då. Älskar att dansa och längtar verkligen till Bowlingen öppnar här i Falun!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 100
  • 749
  • 429 996
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök