Produkttester

Wellness Protein Control

Av
den
11 februari 2014

Jag har nyligen varit med i ett test och smakat Wellness Protein Control.
Jag fick både yoghurten och shaken men yoghurten finns inte i en enda butik i Falun så jag kunde bara testa shakesen, med banan- och blåbärssmak samt jordgubb- och hallon.
 

Enlig tillverkaren innehåller Protein Control 100 procent mer protein än andra yoghurtar och mjölkdrycker och sägs därför bidra till en ökad mättnadskänsla. Testpiloterna får kostnadsfritt testa en yoghurt på en liter samt en mjölkshake i portionsförpackning på 2,5 deciliter.

 

Låt Arla Wellness® Protein Control bli en del av ditt hälsosamma liv. Produkterna passar perfekt under hela dagen och är räddaren i nöden när sötsuget pockar på.

Frukost: Den höga proteinhalten gör att man håller sig mätt längre än med en frukost rik på snabba kolhydrater.

Mellanmål: Förhindrar sötsug under dagen och perfekt om du vill undvika småätande.

Innan och efter träning: Perfekt som uppladdning innan ett träningspass & som återhämtning efter träning. Viktigt att fylla på med protein inom 30 min efteråt för att bygga upp musklerna.

Protein Control finns som Yoghurt i smakerna Naturell och Vanilj samt som Mjölkshake i praktisk portionsflaska med smakerna Banan/Blåbär samt Jordgubb/Hallon

 

wellness
 

 

Wellness Protein Control
 • Smak
 • Konsistens
 • Utseende
 • Pris
 • Prisvärdhet
 • Sannolikhet att jag köper produkten igen
2.2

Sammanfattning

Mjölkshaken var ingen höjdare, den smakade väldigt konstgjort och ingen av smakerna var god. Jag kommer varken att rekommendera eller köpa igen. Däremot fanns det andra familjemedlemmar som tyckte att det smakade helt ok. Ett plus dock för förpackningens storlek.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 28
 • 945
 • 355 843
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök