Semester/Resor

Weekend i Stockholm

Av
den
25 juli 2019

Nu är det min tur att ha semester och jag startade med några lugna dagar hemma men igår var det dags att åka till Stockholm.

Jag åkte Masexpressen direkt från Borlänge till Stockholm och eftersom bussen har fritt wifi kunde jag se på serier tills vi var framme. Tack och lov funkade ac;en, det var närmare 30 grader varmt ute!
Simon och Malva mötte upp mig och vi åkte till Solna och slank in på Basic för att få i oss lite mat. Sen lämnade vi min packning hemma och gick ner och satte oss på en uteservering och tog några glas bubbel/öl. Väl hemma igen fixade Simon varma mackor som vi mumsade i oss innan det var läggdags. Ja iallafall för mig, och Malva som skulle upp och jobba idag. Simon tog elscootern till graven en sväng för att hälsa på pappa.

Jag har inte sovit så bra, som väntat, så jag vaknade givetvis med huvudvärk. Men eftersom jag vaknade innan sju så hoppas jag att tabletten börjar verka innan Simon vaknar för idag ska vi nämligen på den första utflykten, till fjärilshuset.

Det är lite kul, när Simon och jag började prata om vad vi ska hitta på när jag kommer så hade vi tittat på exakt samma saker. Fjärilshuset, Skansen, någon båttur till skärgården mm.
Mamma trodde att han tänkte på mig när han kom på det men nää, inte bara, jag vet att han faktiskt uppskattar såna här små utflykter och det är så himla kul att vi kan göra sånt tillsammans tycker jag!

Idag ska det bli 31 grader varmt och vi ska tillbringa flera timmar i en tropisk lokal med hög luftfuktighet, haha, bra planerat!

Ikväll funderar vi på att åka på en räkkryssning ut i skärgården men bokningen är inte helt klar än, hoppas att det finns platser kvar!
Imorgon ska vi nog besöka Skansen.

Så kul att vara här och få umgås med min son, det betyder massor! 💕

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  26 juli 2019

  Ha så kul på Skansen, jag har varit på ett mycket bättre Skansen idag….Men jag är superavis på räkkryssningen! PUSS PÅ ER ALLA<3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 176
 • 2 490
 • 403 089
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök