Webbigt

Webbshop med häftiga emballage

Av
den
27 april 2017

Jag vet inte om jag någonsin skrev om det förut, när jag var på väg att starta upp en webbshop? Jag är fortfarande lite sugen, det hade varit otroligt roligt att ha en egen shop!
Tyvärr tar det nog mer tid än vad jag har. Det ska planeras, varor ska köpas in (efter att man hittat det man vill ha, krävs en himla massa sökande och googlande), fotas, läggas upp i shoppen med beskrivande text, osv osv. Sen hoppas man ju såklart att man säljer mycket och då innebär det en väldig massa jobb med betalningar, packning och frakt mm.

Shoppen som jag byggde upp (och stängde ganska direkt) skulle sälja mode, inredning och skönhet med “Boho-stuk”. Jag tror fortfarande på idén men som sagt, tiden och orken räcker inte riktigt till just nu.

Men! Någon gång kanske… Och då vill jag ha en fin och tydlig webbplats/shop, jag vill erbjuda billig frakt eller ännu hellre fri frakt, bra priser på varorna och snygga förpackningar att leverera varorna i. Hos Scanlux kan man hitta både presentpåsar, smyckeaskar, förpackningar, papper, påsar mm. Perfekt vid en uppstart av webbutik med andra ord!

Dessutom kan man designa och skräddarsy sin egna beställning. En framtidsdröm, att kunna ha råd med lyxigt designade förpackningar att skicka varor i, för visst blir väl ni lite glada av att få fina paket i brevlådan när ni beställer något? Och gärna med en liten bonus, som tex en godis- eller chokladbit medskickat?

Jag tror starkt på att hela upplevelsen betyder något när man beställer på nätet!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 219
  • 2 467
  • 406 364
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök