Produkttester

Wästgöta Kloster®

Av
den
2 april 2014

Jag har precis avslutat mitt uppdrag som testpilot åt Wästgöta Kloster och jag valde osten ”Munkens Grädd”

För dig som vet vad god smak är: Wästgöta Kloster Munkens Grädd är en grynpipig läckerhet med gräddig och fyllig arom, en smula syrlighet och en saftighet som får smaklökarna att jubla. Osten ligger i en smart återförslutningsbar förpackning om det skulle bli något kvar när du öppnat den. Som alltid fyrkantig utan kanter, som alltid för god att avstå.

kloster

 

 

 

Wästgöta Kloster
 • Smak
 • Konsistens
 • Utseende
 • Pris
 • Prisvärdhet
 • Sannolikhet att jag köper produkten igen
 • Förpackning
3.4

Sammanfattning

Osten var jättegod!
Den smakar lite mer än vanlig hushållsost vilket passar mig bra men även barnen tyckte om den trots att de i vanliga fall äter ost “utan smak”. Konsistensen är krämig men jag tyckte att den var lite svårhyvlad, den ville gärna smula sig lite.
Förpackningen är riktigt smart med återförslutningsbar flärp.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 154
 • 739
 • 402 989
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök