Walk-in-closet

saija

En gång i tiden älskade jag mitt lilla kontor, som jag inredde i lilla skrubben i lägenheten. Jag tillbringade massor av tid där, speciellt när alla barnen var yngre och bodde hemma, då var det ett perfekt ställe att få sitta ifred på.
Jag designade hemsidor, fixade med papper, pysslade vid datorn, bloggade…

Men sen sålde jag min stationära Mac och köpte en bärbar och barnen blev större och jag uppskattade tider utanför min “skrubb”, haha…
Sista åren har kontoret stått kvar men jag har inte tillbringat någon tid där och det har mer och mer blivit ett ställe där man kastar in saker man inte vet var man ska göra av.

Tanken på att faktiskt använda rummet igen har funnits ett tag och i början på veckan tog jag tag i tanken, och tadaaa – det blev en walk-in-closet för mina kläder och skor, smycken mm.

Jag hade ingen klädställning, som jag önskat, men – kvinnor kan, och jag tillverkade en egen klädställning till galgarna av en sopkvast och lite snöre! Haha!


Kontoret är tömt
2015-08-17 19.45.33

Jag lät 2 hyllplan sitta kvar men den bredare skrivbordsskivan tog jag bort
2015-08-17 20.48.16

Sjalarna och mina bandanas måste ju ha en egen plats, återanvände lite kontorsprylar till det
2015-08-17 20.48.23

Sopkvast och presentsnöre is the shit! Haha
2015-08-17 20.48.29

2015-08-17 20.48.37


Sen var jag ju tvungen att fortsätta…

Kontorsgrejerna, pärmar mm fick plats i min byrå i sovrummet och lakan mm som tidigare låg där fick plats i nya garderoben.
Eftersom jag tömde de 2 garderoberna i hallen på mina kläder så flyttade jag dit städskåpet från badrummet. I den andra fick jackor mm plats så nu ser det inte lika stökigt ut i hallen.

Garderoben i badrummet som agerat städskåp åkte ut och då passade jag på att köra en storstädning i badrummet också.

Nu är allt klart och det känns bra och jag är nöjd!

Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg

En kommentar

  1. ejmis
    22 augusti 2015 at 08:33

    Blev ju superbra det där!

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Hemsida
Meddelande*

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>