Foto Vardagsliv

Vinterpromenad till Bojsenbeach

Av
den
7 januari 2017

Vaknade klockan åtta imorse, lika bra att gå upp. Solen sken och det var bara -4 grader ute, härligt!
Jag fixade disk och tvätt, bytte lakan och röjde undan. Dan åkte till Grängesberg på bandymatch.

Fixade iordning varm oboy och mackor och väckte Paulina och tvingade med henne ut på en promenad i solen. Vi tog med oss Daniel och gick ner till Bojsenbeach men vi hann knappt få i oss fikat förrän Paulina började klaga över förfrusna fötter. 🙄

Nåja, hann ta lite foton på vägen dit och hem iallafall.

Hem och fixa varmt kaffe åt oss och så bäddade vi ner oss i soffan under ett lager av filtar. Vanessa ringde på videochatten på FB och visade ett knallblått finger 😖  stackaren hade klämt sig i bildörren!

[easy-image-collage id=247]

[easy-image-collage id=248]

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 173
  • 2 467
  • 405 459
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök