Hälsa & Livsstil

Vinnare av Exfoliating Socks

Av
den
9 augusti 2014

För ett tag sedan var jag med i en tävling hos Ida och igår fick jag veta att jag vunnit ett par Exfoliating Socks.

Salvequick Exfoliating Socks är plastsockor med gel som tar bort förhårdnader och sprickor på fötterna med en enda behandling. Sockorna innehåller en gel med naturliga aktiva ämnen som avlägsnar döda hudceller. Sätt på dig sockorna och låt dem verka i 90 minuter. Efter 3-5 dagar börjar torr hud flagna och efter cirka 10-15 dagar har du ett par silkeslena fötter. Lätt och bekvämt!

 

Mitt fotvårdstips hos Ida var;
Mitt bästa tips att är antingen ta ett varmt fotbad eller ett helt vanligt varmt bad, fila fötterna och smörj sedan in dem med ett tjockt lager ”Locobase Repair” (salvan finns på apotek och det finns INGET bättre mot torra kroppsdelar), sätt på tunna strumpor som du sen sover med.
Upprepa gärna proceduren några kvällar i rad och du kommer att märka en stor skillnad.
När fötterna sen är lena och fina, gör om proceduren en gång i veckan året om för att hålla dem lika fina hela tiden!

 

Har ni testat Exfoliating Socks eller liknande produkt någon gång?
Jag har testat en annan variant en gång för flera år sedan och det är rätt häftigt faktiskt, hur huden verkligen lossnar på fötterna och fram kommer babylen hud.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 91
  • 1 252
  • 350 626
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök