Hall Hem Ljuva Hem

Villhöver till nya hallen, från Sovtex

Av
den
4 januari 2020

Jag hittade en för mig ny webbutik här om dagen, Sovtex, där jag hittade massor med fina saker till min framtida hall.

Jag vill ha en ganska mörk hall, gärna med mörkgrå väggar. Jag vill ha ett svart skoskåp men i övrigt tror jag inte att det får plats med några andra möbler, jag minns inte riktigt hur hallen såg ut men den är ju inte direkt stor.
Till det tror jag att det kan bli snyggt med detaljer i trä och mässing, en lite “lyxig” känsla med naturinslag.

Jag kan se det framför mig och det kan bli så galet bra! 😀

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 56
  • 2 860
  • 406 630
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök