Djurliv Vardagsliv

Vill du lära dig mer om udda djur?

Av
den
23 februari 2019

Ni som känner mig vet ju att mitt favoritdjur är Lemur.
Jag älskar Lemurer! 😍

Jag såg att man kan adoptera/bli fadder åt en Lemur, det vill jag bli någon gång!

Min kollega Simon känner till min kärlek för Lemurer och igår fick jag en video av honom. När jag sett den var jag ju tvungen att se fler videoklipp av samma användare.

Jag gillar att man kan lära sig en hel del om ganska udda djur och på ett ganska skojigt sätt. Jag satt iallafall och garvade!

Hur mycket kan ni om trollsländor egentligen?

Eller bläckfiskar?

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  23 februari 2019

  Jag läser just nu en bok som heter Planet earth II, den finns ju på film men även en tjock och glansig bok med massor av både text och bilder. Igår tänkte jag på dig för jag läste just om lemurer! Berthes musmaki, den minsta arten väger 31 gram och äter honungsvatten! Kanske framgick det av filmen här ovan också. Förstår mycket väl din fascination för lemurer, de är häftiga djur. Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 63
 • 2 591
 • 402 683
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök