Vardagsliv

Vilket regn- och åskoväder!

Av
den
3 juli 2017

Jag hann precis hem från jobbet, sen öppnade sig himmelen och det bara vräkte ner. Det åskade med men det hördes knappt för regnet, förutom 2-3 rejäla smällar. Jag hade önskat ett rejält åskoväder istället för en massa regn… men men…

Min lillplutt hatar åska och darrade som ett asplöv så han fick krypa in i famnen hos Paulina och mysa ❤

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 226
  • 896
  • 393 055
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök