Djurliv

Videoklipp valparna 2 veckor

Av
den
4 februari 2009

Det är MUMS med mat!
(Skruva på ljudet)

Ögonen är öppna och vi försöker lära oss att gå. Det är inte lätt, kroppen är så tung! 🙂

 

 

(Kolla den sköna stilen när man lir tvättad i rumpan!)

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
5 kommentarer
 1. Svara

  Linda

  4 februari 2009

  Åhhhhhhhhhhh gud vad sött. Blev alldeles varm inom mig nu.

  Vill tacka dig för din kommentar inne hos mig. Den gav mig hopp. Det är så mycket vi föräldrar inte kan se eller förstå. Och det kändes lite som att herre gud hur skall dem kunna utröna något alls med detta. Men efter det du berättade så känns det bättre. Så tack vännen :luv:

  Hoppas du får en underbar dag nu. Pussa alla goa valpar från mig Kramar Linda :luv:

 2. Svara

  morsan

  4 februari 2009

  :kiss: Skulle kunna sitta här hela dan och bara titta…. :kiss: men det har jag ju inte tid med!
  Ha en bra dag älsklingsdottern! :luv:

 3. Svara

  Anna

  4 februari 2009

  Du har fått en award på min blogg! =) Kram Anna

 4. Svara

  Anki N

  5 februari 2009

  Så läckra de är!!!

  Jag har en utmaning till Dig hoppas Du har tid och lust.
  Vore så kul så.

  Anki önskar god helg redan idag hon.

  Kramiz

 5. Svara

  Sandra

  6 februari 2009

  Så söta!!! Vill bara moosa dem lite för att dem är så söööta hahaha

  kramen!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 219
 • 2 467
 • 406 455
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök