Musik Vardagsliv

Videoinspelningen på taket

Av
den
28 juni 2019

I augusti förra året åkte jag och Paulina ner till Simon i Stockholm och hälsade på, se inlägget nedan.

Stockholmstripp och alla mina barn under samma tak

Då såg vi att det var massor med folk på grannhusets tak och jag både fotade och fillmade och vi funderade på vad de pysslade med. Att de spelade in en video visste vi eftersom de hade satt upp lappar i trapphusen men inte förrän nu har vi fått veta vad det var de spelade in.

Igår fick jag ett meddelande från Simon och här är videon, kul att se det färdiga resultatet! 🙂

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  28 juni 2019

  24 augusti ifjol publicerades den här på youtube. så det har inte tagit nästan ett år ….Simon skickade den till mig också, jag blir illamående av höjdskräck bara av att se videon…

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 82
 • 3 293
 • 398 675
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök