Produkttester

VIA tvättkapslar

Av
den
16 oktober 2014

648973v3_2D-300x300 Via Tvättkapslar är ett helt nytt format som gör det enklare än någonsin att tvätta rent! Kapslarna är färdigdoserade med Vias effektiva tvättkoncentrat vilket gör det enkelt för dig att få skinande ren tvätt varje gång!

Kapseln är superkoncentrerad, färdigdoserad och effektiv mot svåra fläckar. För bästa resultat placeras den i tvättrumman innan kläderna läggs in – en kapsel räcker för tvätt i normalstor maskin (3-5kg).

Kapslarna finns som Color, White och Color Sensitive och alla varianterna är miljömärkta med Svanen. Color Sensitive är parfymfri och rekommenderas också av Astma- och Allergiförbundet. Tvättkapslarna finns att köpa hos alla kedjor inom dagligvaruhandeln. Läs mer om tvättkapslarna på Via.

 

 

Via tvättkapslar
 • Förpackning
 • Utseende
 • Resultat
 • Pris
 • Prisvärdhet
 • Sannolikhet att jag köper produkten igen
3.7

Sammanfattning

De här gillar jag!
Det är skönt att slippa kladda med tvättmedel!

Jag gick över från tvättpulver till flytande tvättmedel för något år sedan, dels för att pulvret inte alltid löste upp sig och dels för att jag hörde att det inte var bra för tvättmaskinen.
Det flytande har fungerat bra förutom att jag misstänker att jag överdoserar, ganska rejält. Det är svårt att veta hur mycket medel man ska ha i och jag orkar inte mäta varje gång.

Nu slipper jag det!
Kapslarna är ganska dyra men jag tror att det jämnar ut sig för risken för överdosering är minimal (om man inte stoppar in flera kapslar i maskinen)
Dessutom kan även barn och tonåringar hjälpa till med tvätten, ingen risk för tvättmedel i fel fack tex.

Capris: 45kr

Taggar

17 oktober 2014

LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kalle

  20 mars 2016

  Jag har använt flytande via men plötsligt vart det aldrig rent utan luktade svett under ärmarna efter tvätt även efter en tvätt till. Hade kvar en gammal för vitt och när jag tvättade med gamla försvann svettlukten. Dessa kapslar halv maskin vita T-shirt och det luktar ändå svett. Nu köpte jag nya kapslar då dom gamlas parfym luktade illa. Men det behövs 2 kapslar för halv maskin 5kg för att tröjorna ska lukta rent. Det är möjligt att gamla via flytande aldrig gjort tillräckligt rent och att dom behövde en ordentlig rengöring. Med en kapsel sensitive så vart en t shirt samt en tjocktröja riktigt rena på mini programmet 40 min. Det har aldrig hänt förut. Och kapslarna skummar inte som gamla via flytande lätt gjorde. Har tvättar med yes 1 msk det var bättre än via flytande men inte lika bra som 2 kapslar. Problemet att tröjor luktar svett hade jag inte när jag tränade på gym utan det är nu när via flytande bytte innehåll för något år sen eller två. Kommer ej ihåg exakt tid dock. Jag använde även nya via sensitive 1 kapsel till 3 tjocktröjor och då vart ena tröjan inte ordentligt ren och luktade svett. Den tjock tröjan hade jag haft när jag tränat.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 49
 • 2 860
 • 406 596
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök