Så kan det gå när en snygg turk tycker att man gott kan ha en tatuering till! 😜

Paulina gjorde en coverup på sitt knä. Den gamla (inte så gammal faktiskt men MYCKET dåligt gjord) såg för jävlig ut. Tatueraren fyllde i alla linjer, “trollade” bort den sneda fula blomman i mitten, tillsatte större “hängen” och allmänt räddade den. Nu blir den nog mycket snyggare när den läkt ihop.
Hon tatuerade även in en liten sköldpadda på vristen, på samma plats som ananasen fast på andra foten.

Jag ville ha en djurskalle. Tanken var först att sätta den mellan skuldrorna på ryggen men jag tyckte att den skulle bli lite väl liten så jag valde knät istället. Egentligen hade jag velat ha den på höger knä men eftersom jag varit klantig och ramlat så hade jag fortfarande ett fult ärr där så det fick bli på vänster knä.
Tatueringen gjorde vidrigt ont men jag är jättenöjd med slutresultatet!

0