Hälsa & Livsstil Semester/Resor Turkiet 2019

Vi tatuerade oss i Turkiet…också

Av
den
5 oktober 2019

Så kan det gå när en snygg turk tycker att man gott kan ha en tatuering till! 😜

Paulina gjorde en coverup på sitt knä. Den gamla (inte så gammal faktiskt men MYCKET dåligt gjord) såg för jävlig ut. Tatueraren fyllde i alla linjer, “trollade” bort den sneda fula blomman i mitten, tillsatte större “hängen” och allmänt räddade den. Nu blir den nog mycket snyggare när den läkt ihop.
Hon tatuerade även in en liten sköldpadda på vristen, på samma plats som ananasen fast på andra foten.

Jag ville ha en djurskalle. Tanken var först att sätta den mellan skuldrorna på ryggen men jag tyckte att den skulle bli lite väl liten så jag valde knät istället. Egentligen hade jag velat ha den på höger knä men eftersom jag varit klantig och ramlat så hade jag fortfarande ett fult ärr där så det fick bli på vänster knä.
Tatueringen gjorde vidrigt ont men jag är jättenöjd med slutresultatet!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 41
  • 1 752
  • 392 732
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök