Humor, Skoj & Tänkvärt

Vi måste sluta fjanta oss nu!

Av
den
17 oktober 2017

Vi kan inte sätta lön efter kön. Enda gången det är rimligt är om du faktiskt arbetar med könet. Men så länge du inte sorterar papper med din penis eller skickar e-post med din vagina så är det helt orimligt att lönebasera efter kön.

Vi kan inte döma folk efter hudfärg. Det är helt ologiskt. Varken hjärna eller personlighet sitter i hudfärgen. Hade det vart fallet så skulle vi bli personlighetsförändrade om vi sola solarium, gjorde en spraytan eller brände oss på spisen. Att döma någon efter hudfärg är ungefär som att recensera en frukt efter smaken på skalet. Det är liksom inte där det goda sitter.

Vi kan inte hålla på och tafsa på folk heller. Du kan ta på dig själv. Det är därför dina händer sitter fast på din kropp. Hade det vart meningen att din hand skulle suttit på någons bröst hade den gjort det. Den debatten får du ta med evolutionen, inte testa på krogen.

Om man inte förstår ovanstående text kan man linda huvudet i aluminiumfolie och köra skallen i mikron i 30 sekunder. Det gynnar alla. Det ser coolt ut med!

#tänkvärt

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 177
  • 2 490
  • 403 094
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök