Semester/Resor Vardagsliv

Vi gick fel men det blev bra ändå

Av
den
29 juni 2021

Det är inte helt enkelt att hitta rätt på ett helt nytt ställe. Vi hade fått en snabb muntlig karta av en granne och så gav vi oss ut på jakt efter en motionsslinga/elljusspår.

Vi hamnade helt tokigt men det gjorde inget, titta bara på fotona nedan!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Paula

  30 juni 2021

  Gick den slingan bara för ett par dagar sedan, tyvärr inga kossor i hagen.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 44
 • 2 860
 • 406 571
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök