Måndag den 23 september var det då äntligen dags att åka på semester!

Vi sov ganska dåligt båda två natten till måndag men strax efter klockan sex var vi uppe på benen och gjorde oss klara inför resan. Vi tog en ganska tidig buss in mot stan, vi shoppade lite färdkost på Hemköp och sen traskade vi iväg till resecentrum.

Vi tog tåget mot Arlanda, med ett snabbt byte i Gävle och sedan fick vi vänta ett tag på Arlanda innan vi kunde checka in och åka.
Vi bytte flyg i Istanbul och efter några timmars väntan där så lyfte plan nummer två. Den första sträckan, Arlanda – Istanbul, tog ca 3 timmar och från Istanbul – Antalya tog det bara en timme.

Väl framme i Antalya fick vi leta en stund för att lyckas hitta rätt transferbuss och sen fick vi sitta i bussen i över en timme för att vänta på fler resenärer. Sen tog själva bussresan från Antalya till Alanya nästan 3 timmar.

Klockan var över tre på natten när vi väl kom fram till hotellet, Eftalia Aytur, och fick vårt rum. Vi tilldelades ett tillfälligt rum över natten och på tisdag förmiddag fick vi byta rum till ett större, fräschare rum med bättre utsikt.

0