Av
den
9 juli 2021

I torsdags i förra veckan åkte jag, Paulina och Noelle till Stockholm för att hälsa på Simon, Malva och Freja.

Ute på äventyr!

Trött tjej somnade och fick plats att sova på sätet bredvid mamma

Äntligen träffas kusinerna igen och nu märks det att de tycker att det är kul att ses. De leker tillsamamns iallafall korta stunder och än så länge är de ganska snälla mot varandra

Freja är mer vild än tam medan Noelle är väldigt lugn i jämförelse, men så kan Freja också krypa, ställa sig upp och stå själv.
Noelle trivs bra sittandes på golvet plockandes med saker. Bollhavet var kul!

Sen blev det kramkalas i soffan innan läggdags

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 178
  • 894
  • 431 562
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök