Veckans...

“Veckans…” (Vecka 1)

Av
den
5 januari 2020

Under 2020 ska jag försöka att varje söndag summera den föregående veckan.
Hur har jag mått, vad har jag gjort, vad lyssnar jag på just nu, veckans bild osv.


 

 

Veckans bästa

Att jag varit ledig så mycket att jag verkligen hunnit vila, men även börjat packa och förbereda inför flytten.

Veckans sämsta

Att jag plötsligt blev sjuk!
Jag var ju riktigt dålig i höstas och trodde att det skulle dröja längre än så innan jag blev sjuk igen men jag mår redan bättre så det verkar bara ha varit en lättare förkylning.

Veckans köp

Hittade en supermjuk stor och lång myströja och ett par skinntights på rea i en butik i Borlänge centrum.

Veckans hemmafix

Som jag berättade igår så har jag förberett inför den första vändan till tippen, halverat min soffa och idag ska vi äntligen köra iväg skräpet.

Veckans bästa låt

Den här gör mig glad!!

Veckans väder

Blåsigt som tusan!
Det har varit plusgrader i stort sett hela veckan och det finns ingen snö kvar längre.

Veckans väderbild, så fin solnedgång

Veckans mående

I och med att jag blev sjuk så har det väl inte varit något vidare och värken i kroppen blir ju inte direkt när det blåser iskallt ute men jag har varit hemma mycket så jag har ändå haft tid att vila upp mig.

 

 

Veckans bild

Daniel har slappat lika mycket som vi de senaste veckorna 😍

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  5 januari 2020

  Vilken rolig idé, försök hålla i , det blir bra veckosammanfattningar. Låten måste vara gammal för den kände jag igen, dock med ett nytt stuk och ny artist. Helt okej. Ha nu en ny frisk vecka , puzz

  • Svara

   Saija

   6 januari 2020

   Ja jag ska försöka 🙂
   Jag tycker att man blir så glad av låten, man kanske borde försöka lära sig dansen med?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 252
 • 1 313
 • 341 537
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök