Vardagsliv

Veckan som kommer…

Av
den
17 augusti 2014

Imorgon börjar Paulina skolan igen och jag håller med henne om att sommarlovet gått fort, även för mig, men som vanligt ska det bli ganska skönt med lite rutiner igen.
Hon byter skola från Kunskapsskolan till kommunala Hälsinggårdsskolan och jag hoppas att det blir bra för henne!

DSCN6530

På tisdag ska jag till tandläkaren. Japp ni läste rätt! Jag har tagit mig i kragen och ringt tandläkaren och bokat tid för en undersökning.

Jag måste ringa soc imorgon och försäkra mig om att de betalar både undersökningen och det mest akuta. Jag har mailat men inte fått något svar.
Jag ringde folktandvården först men alla 3 mottagningarna här i Falun har mellan 1 – 1 1/2 års väntetid och så länge kan jag inte vänta (!) så jag ringde en privat mottagning, hoppas nu att soc godkänner det bara!

På onsdag ska jag besöka arbetsförmedlingen igen och sen ska jag möta upp Paulina på stan för att hämta hennes beslagtagna kläder hos polisen (ett år senare liksom) och välja tapeter till hennes rum hos Kopparstaden.

DSCN6555

På torsdag väntar en tidig morgon för då ska jag åka till Karlstad och hälsa på Benjamin. <3

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 70
  • 2 591
  • 402 705
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök