Utmaningar Webbigt

Veckan som gått…

Av
den
26 mars 2017

Veckan har mestadels bestått av jobb, och vila, för även om jag har tusen planer för dagen varje morgon så slutar det oftast med att jag landar i soffan efter att de viktigaste “måstena” är klara. Sååå trist! Är så fruktansvärt less på att ha ont och vara trött!

Fick hem lite smycken från Tredhim.se. Älskar den snygga ringen! Och armbandet är perfekt!
Paulina och jag har gjort egna olika dippsåser och smaskat med grönsaker. Turkisk yoghurt med sweet chilisås och sambal oelek var min favorit!
Klippte visst lugg, och ångrade mig….

Har tillbringat en del tid i hundrastgården med Daniel. Hanär så söt, han håller sig gärna lite för sig själv, går runt och sniffar och skvätter, och när han fått nog (och blivit dyngsur om tassarna) kommer han och vill sitta på bänken med oss, helst på en egen filt givetvis!

Trött kille på kvällen

Jag älskar fortfarande min hårfärg iallafall!

Igår mötte vi upp Malva på stan och sen tog vi en promenad till Ica Maxi, Rusta och ÖB. Härligt ute i vårsolen! Tyvärr blåste det en del.

Paulina och jag köpte på oss ett lager av vårt favoritschampo, som tyvärr inte finns att köpa överallt. Blev även en flaska balsam till mitt löshår, duschgele och bodylotion i samma serie. Vi borde snart bli sponsrade kan jag tycka…..

Jag har letat efter solglasögon i flera veckor. Inte bara för att det är snyggt utan för att jag lätt får huvudvärk och migrän i solen. Men det har varit hopplöst, jag har inte hittat några alls som jag gillat. I fredags snubblade jag på ett par riktigt snygga på Åhlens men när jag såg prislappen ångrade jag mig genast, 400 spänn! Aldrig i livet!
Kilade in på glitter och där hittade jag två par jag faktiskt gillade och eftersom det var rea och jag fick båda för en hundring slog jag till.

Charmiga snapchatfilter…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 172
  • 1 711
  • 395 919
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök