Vardagsliv

VCPS på Stoppsmäll

Av
den
10 april 2017

I lördags kväll blev det utgång då VCPS (punkrockband som spelade på mitt och Jonas bröllop) spelade på Stoppsmäll. Frida kom hit och vi förfestade lite lätt här hemma innan vi åkte in mot stan.

Vi lyckades smuggla in Paulina 😜  och vi hade en riktigt skojig kväll!

Bra drag på scen och Burgarbussen stod på plats utanför.

Såpbubblor i massor, “åt” nog upp ett helt gäng! 😋

Affe och Björn rockar loss bland bubblorna!

Dagen efter kändes… sådär… En pizza satt fint! 😛

Jättefina foton av Jennika Photography

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  11 april 2017

  men var är födelsedagsbarnet?????

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
Follow



Statistik
 • 58
 • 2 591
 • 402 419
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök