Djurliv

VAV – Vård Av Vovve

Av
den
23 januari 2019

Idag åkte jag hem efter lunch för att “Vavva”, vårda vovve.
Jag började märka på Daniel igår kväll att han inte riktigt var sig själv. han ville ligga tätt intill hela tiden och han var inge glad. När jag gick och la mig så kröp han in under sängen. Han ligger ALLTID med mig i sängen på nätterna så något var definitivt fel!

Imorse såg jag att hans tunga hängde ut mer än vanligt och han verkade fortfarande slö och jag såg att han dreglat under natten.
Det kändes inte alls bra att lämna honom för att åka till jobbet men jag åkte in i några timmar och jobbade bort en del och så åkte jag hem efter lunchen.

Läget var lika när jag kom hem. Han mår verkligen inte bra!
Ena ögat verkar också påverkat och jag tror att han fått en rejäl infektion i en tand eller i käken.

Mammas älskling! 😟❤

Jag har varit i kontakt med veterinären och vi har fått en tid till imorgon bitti, tack och lov!

Håll alla tummar, tassar och tår för att de kan hjälpa honom imorgon!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  23 januari 2019

  Håller tassar och tår 🐾🐾 ✊🏻

 2. Svara

  ejmis

  23 januari 2019

  Lilla gubben! Hoppas allt går bra i morgon! ❤

 3. Svara

  mamma

  23 januari 2019

  Håller tummar ochtår<3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 53
 • 1 752
 • 392 840
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök