Vardagsliv

Vårvärme i hundgården

Av
den
26 mars 2017

Efter sovmorgon och lite plock så gick vi ner till hundrastgården med Daniel. Det blåste en del men idag var det varma sköna vindar och det var 17 grader ute, helt galet underbart!
Nu börjar det bli mer och mer bar backe i rastården, längtar tills det är helt isfritt och torrt. Nu blir hundarna väldigt leriga…

Blicken… 😂

Paulina lagade middag idag, det blev fiskpinnar med kokt potatis, rivna morötter, kokta ärtor och remouladsås. Gott! Jag badade Daniel och tanken är väl att jag ska borsta honom när han torkat lite till, han fäller massor med päls nu så det behövs.

Nu ska jag hoppa i duschen för att skölja bort hårfärgen, och förhoppningsvis piggna till lite. Är sååå trött, men klockan är ju bara halv sju och jag har massor kvar på min att-göra-lista.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 1
  • 2 467
  • 403 815
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök