Vardagsliv

Vårt julfirande

Av
den
29 december 2017

Att ha en lugn ledig dag innan julafton var guld värt eftersom jag jobbat hela veckan innan. Vi var ju till Ica och handlade julmaten på fredag kväll så på lördagen kunde jag ta det ganska lugnt.
Paulina och jag hade inte köpt Bingolotter men framåt kvällen så ångrade vi oss så först spelade vi Therese bingo och sen spelade vi vanliga Bingolotto på tv. Dock så orkade jag bara sitta uppe de första 2 spelen, sen gav jag upp, men jag vann iallafall en ny lott, haha!

På julaftons förmiddag kom Simon hem och vi blev hungriga ganska tidigt så redan klockan två åt vi julmat. Jag bjöd min inneboende på mat och det var lika gott som varje år, och jag blev lika mätt som varje år.
Efter maten tog vi det lugnt och hängde i soffan och delade ut lite julklappar. Simon fick ett gäng lotter, Paulina fick en prenumeration på Glossybox och jag har tydligen varit snällast av alla för jag fick 2 paket, en jättemysig värmefilt och en chromecast!
Simon hade verkligen snappat upp vad jag behövde/ville ha!

Myste med filten och Simon hjälpte till att koppla in chromecasten och sen gick vi över till Ulle och Johanna. Tanken var väl att vi skulle sitta och ta det lugnt och spela lite spel men de satt och förfestade och skulle ut så vi valde att gå hem efter en liten stund. Simon åkte till Malva och Paulina och jag tillbringade resten av kvällen i soffan.

En alldeles lagom julafton med mys och god mat, men saknad efter både mamma och Benjamin såklart.

På juldagen gick vi ut, jag och Paulina, så annandagen tillbringades mestadels i soffan, haha.

Jag hoppas att ni alla hade en strålande jul!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  29 december 2017

  Frågade du grannen om han ville komma över på lite mat?
  Kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 32
 • 741
 • 429 280
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök