Vardagsliv

Värmeslag, lite sömn och megafrukost

Av
den
27 juli 2018

Igår var det hemskt! Jag var konstant kokhet och svettades som en gris! (Svettas grisar mycket eller vad?) 🤪

Köpte mig en nattlinne på Cubus igår, ett tunt stort nattlinne som jag kan gå runt i hemma. Ett barnsligt gulligt tryck på dessutom, donuts med texten; “I donut know what i would dough without you”.  😀
Såå skönt att inte ha något som sitter åt någonstans i denna värme. Jag hade gärna gått omkring näck men eftersom vi bor på nedre botten misstänker jag att grannarna hade fått slag.

Köpte nya Pucko Coconut men den smakade ju ingen kokos alls? Värdelöst….

Imorse var vi ett gäng kollegor som möttes upp på Scandic här i Borlänge för att äta en gemensam frukost för att tacka av Sofie som slutar idag 😢
Nu är klockan 12 och jag är fortfarande mätt! Dock vet jag inte om det är värt 110:- för en frukost, känns dyrt.

Jag skulle ju ha varit barnvakt i helgen men det är inställt och Paulina ska på fest ikväll så jag är alldeles ensam. Skumt, undrar vad jag ska hitta på?
Jag har iallafall bestämt mig för att ta en sval dusch, slänga på mig mitt nya nattlinne och öppna en flaska bubbel. Det är jag värd!
Började se en ny serie igår, “Lie to me”, som är ganska bra så det blir nog några fler avsnitt av den i helgen. Även nya avsnitt av “Orange is the new black” släpps idag! 😀

Just ja! Hade ju helt glömt bort matleveransen 😬 Jag har beställt hem mat från Ica Maxi som kommer med hemkörning mellan 15-18. Tar nog ett tag att sortera allt in i skafferi, kyl och frys också.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
5 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  27 juli 2018

  Gah, vet du inte att grisar rullar runt i lerpölar och svalkar sig? Om det passar min pedantiska dotter, NOPEJag beställde igår hem en första leverans från matsmart, men jag blev inte så impad av utbudet. iaf inte om man inte älskar olika sportbars…Men ett par hundralappar gick åt till diverse torrskaffning. Vadå inställt, får du inte träffa Vanessa? Så trist! Något nytt om Benne, vilken dag var det som gällde? Allt färdigplanerat? Tips, jag som bara har markbundna fjantkanaler har tittat på två avsnitt av Trauma, på svtplay, ett sista avsnitt återstår som inte är släppt ännu., psykologisk spänning, skitbrapussokram

  • Svara

   saija

   28 juli 2018

   Njä jag beställde ju där för länge sen men det blir ju mest “bra-att-ha-saker” som man egentligen kanske inte alls tänkt köpa. Det bästa är om man kan gå ihop flera stycken så blir frakten billigare om man behöver inte köpa bara för att.
   Vanessa ville hellre vara hos Daniel och hänga och jag var ändå så slut så jag protesterade inte.
   På måndag släpps han men jag vet inte vilken tid och vi vet fortfarande inte vilket tåg han tar. Hoppas att de ringer senast imorgon!
   Ahh tack för tipset, den ska jag se men jag väntar tills alla avsnitt är släppta 🙂
   Puzz <3

   • Svara

    mamma

    28 juli 2018

    vem är daniel? trodde det var din ahmed som hette så?

    • Svara

     saija

     29 juli 2018

     Konstigt nog finns det fler med det namnet 🙂
     Däddäs ex, Vanessas brors pappa.

     • mamma

      29 juli 2018

      ahaaaaaa, ja jag fattar också att flera heter så, vi har ju t.ex en prins med det namnet, men visste inte att däddäs ex hette så. 😇

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 80
 • 3 293
 • 398 645
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök