Djurliv

Varm dag med bad

Av
den
7 juli 2014

Vaknade och satte mig i vanlig ordning på altanen med morgonkaffet.  Härligt när det är så varmt på morgonen att man kan sitta ute utan att frysa fingrarna av sig!

Efter hundarnas morgonpromenad och lite småfix här hemma så väckte jag Paulina och vi packade med lite frunch och traskade till Bojsenbadet.

Och jag tog faktiskt ett dopp! Efter mycket om och men….
Jäklars så kallt det var!
Men så skönt när man kom upp i solen igen.

Stannade i ett par timmar och när vi kom hem duschade vi av hundarna och släppte ut dem på gården. Termometern visade på 33 grader på altanen, nästan som i en bastu! :ohno:

hot

Efter middagen gick Paulina, jag och hundarna ner till Lidl och köpte oss ett isglasspaket och nu har vi hunnit smälla i oss nästan hela paketet! Det är sååå gott med isglass när det är varmt, det svalkar rätt bra.

Lilla söta Daniel ute på gräsmattan
 

20140707_152040_1-MOTION

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 233
  • 861
  • 348 779
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök