Livet som farmor och mormor

Världens sötaste Burrito!

Av
den
18 oktober 2020

Så här kan man se ut när mormor lindat mig och jag är nyvaken

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  19 oktober 2020

  saknar fortfarande hjärtat, jag vill kunna klicka på ett hjärta!!!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 121
 • 759
 • 430 805
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök