Hem Ljuva Hem Vardagsrum

Vardagsrummet klart!

Av
den
10 augusti 2014

Nu är det i stort sett klart, nya vardagsrummet, och vilken skillnad!
Nu är det ett riktigt vardagsrum och inte ett trångt kombinerat vardagsrum/sovrum och det känns sååå skönt. Nu får gärna hösten komma för vi ska sitta här och njuta med levande ljus, bra tv och en filt i soffan. :thumbsup:

Tre av fyra väggar är målade i grått, älskar färgen! Här sitter fästena för draperierna runt sängen kvar i taket men de tog vi ner senare.
Monteringen av soffan gick bra och instruktionerna var tydliga, det enda vi hade lite trubbel med var att få igenom skruvarna till benen för trät var så tjockt, men med lite jävlaranamma gick även det.

Jag bar in den vita skänken från altan och den fick sig ett lager vit färg. Vi borrade lampan på rätt plats och borrade upp spegeln ovanför soffan.
vrum1

Några nya bilder från imorse. Nu fattas det egentligen bara en sak, blommor till fönstren. Har 6 krukor men de ekar tomma än så länge. Några prydnadskuddar och en pläd skulle också vara mysigt.
Sen kan man ju alltid fylla på med lite mer krimskrams och dekorationer men det känns som om det är så gott som klart ändå.

Jag är så jäkla glad att det blev så bra som jag förväntade mig, att mina visioner och min planering gick som jag tänkt mig!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Britt-Inger

  10 augusti 2014

  Jättefint!!

  • Svara

   saija

   17 augusti 2014

   Tack! 🙂

 2. Svara

  Maria

  17 augusti 2014

  Du är ju så jäkla duktig. Blev så snyggt!! Gillar det gråa.

  • Svara

   saija

   17 augusti 2014

   Tack! 🙂
   Jag gillar det hemskt mycket och är väldigt nöjd, nu fattas bara lite blommor/växter och lite mer inredning i trä och rotting för att få in lite “värme”, sen så! 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 173
 • 2 490
 • 403 074
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök