Semester/Resor Turkiet 2019

Vår strand i Alanya

Av
den
17 november 2019

Vår härliga strand.
Vi fick betala en liten summa i hotellreceptionen för att få solstolar varje dag men det var det värt.

Strandbaren. Här åt vi lunch i stort sett varje dag.

Det gick åt en del kaffe, serverat på bordet bredvid solstolen.

Köpte oss en varsin badmadrass som vi låg och guppade på varje dag.

Sååå gott med iskaffe i värmen!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 89
  • 785
  • 348 071
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök