Vardagsliv

Vår i luften!

Av
den
28 februari 2016

Alltså, det är ju fortfarande svinkallt på morgnarna men senare på dagen värmer solen och fåglarna kvittrar och jag känner hur jag vaknar till liv. Snart är min favoritårstid här!

I veckan hittade min kollega Helene knoppar i rabatten utanför kontoret ?
var16

Igår åkte Dan och jag ut på en liten utflykt till Borlänge. Nä man måste inte åka ända dit för att köpa dammsugarpåsar men det kan det vara värt ?

En tur i strålande solsken, god mat (jag testade falafel för första gången) och världens bästa sällskap ?

borlange16

Kvällen tillbringades i soffan framför en Falk-film. En lagom lördag, helt i min smak just nu.

daniel16

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 227
  • 2 467
  • 406 548
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök