"Jobbigt" Djurliv Foto Vardagsliv

Väntar på att alla ska vakna och kameradrömmar

Av
den
15 september 2018

Herregud vilka veckor!

De senaste 2-3 veckorna har varit helt galna. Mitt liv har bestått av att förbereda för jobb, åka till och från jobb och att jobba.
Vi har haft flera deadlines att jobba med och samtidigt har flera andra delar rasat, dock inte vårt fel, men vår röra att rensa i.

Jag har inte haft något övrigt liv alls. Jobba, laga mat, äta, sova… Så ser dygnen ut för min del och nu börjar det ta på krafterna.

I onsdags kom jag inte hem från jobbet förrän vid sju och i torsdags var klockan nio när jag kom hem.

Förra helgen låg jag sjuk och jag känner mig fortfarande inte helt hundra. Lite småsnorig och hängig, extra trött. Igår kväll fick jag mens så det här helgen firar jag med magsmärtor då.

Folk frågar om jag ska följa med ut men jag har varken ork eller råd.
Igår la jag mig i sängen så fort jag klev innanför dörren, vilade i nästan två timmar fast utan att somna. Paulina och Olivia drog iväg strax innan nio och då gick jag och la mig på “riktigt”. Vaknade halv sex imorse men lyckades somna om till halv åtta iallafall.

Nu sitter jag och väntar på att resten ska vakna.Jag borde ta tag i hemmet, diska, hänga tvätt, dammsuga, skura golv osv.
Jag tror att jag ska dela upp det och göra lite idag och lite imorgon, har ju ändå inget annat inplanerat.

Solen skiner och det ser ut som en fantastisk höstdag.
Jag önskar så att jag hade en kamera!
Jag var ju tvungen att sälja den jag hade för något år sedan och sedan dess har jag varit utan. Ni som hängt med här ett tag vet ju att jag älskar att fota och redigera foton.
Och jag saknar det jättemycket!
En kamera tar mig ut på promenader eftersom jag då får lust att ta mig ut och fota och dessutom ger det mig många fler timmar av nöje eftersom jag älskar att redigera foton i efterhand.

SAKNAR!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 48
  • 1 752
  • 392 804
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök