Hälsa & Livsstil

Väntan på att bli långhårig

Av
den
5 mars 2016

Det här ska bli riktigt spännande.

Jag har ju som bekant inte världens bästa tålamod och eftersom jag nu bestämt mig för att bli långhårig igen så testas mitt tålamod till max!

Den här mellanlängden är verkligen ingen höjdare, alls! Gaah!
Så nu har jag beställt äkta löshår, hår som jag kan platta, locka mm. Jag valde, efter mycket velande, tejpextensions. Jag tror att det passar mig bäst just nu.

Paulina och Malva kommer att få hjälpas åt att sätta i det och jag håller tummarna att det blir bra.

tape-on-extensions-naturligt-rakt-har-kolsvart-41cm

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 10
  • 2 467
  • 403 829
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök