Vardagsliv

Vänner, bakis och lugn helg

Av
den
12 februari 2017

Fredag; Vänner på besök, en massa prat och gott att dricka

Lördag; Soffläge….. 😝

Söndag; Klockan är elva och jag har redan bytt lakan, fixat tvätt och disk och rastat Daniel. Resten av dagen blir lugn, åste försöka ta mig ut i solen en sväng.

 

 

0
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 67
  • 969
  • 161 060
  • 2 258
  • 4
  • 2 912
Sök