Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Vanessa genom Snapchat

Av
den
28 april 2016

Var barnvakt till lillstumpa och Paulina och Vanessa lekte med filterna i Snapchat.

nessa1

nessa2

nessa3

nessa4

Resultatet: ?

nessa5

nessa6

nessa7

nessa8

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 60
  • 2 591
  • 402 556
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök