Av
den
15 maj 2012

Ett litet videoklipp från i söndags då vi var och hälsade på Vanessa.
(bortse ifrån min fåniga “farmor-röst”, haha)

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  16 maj 2012

  Hahaha, jag känner igen det där 🙂
  Jag hade våran lilla prinsessa häromdagen, och tänkte passa på att knäppa massa nya fina kort på henne, för hon var så go och glad och prata och skratta 🙂
  Men när jag satte systemkameran framför så blev hon så allvarlig, och när jag pratade med henne så kolla hon och undrade var jag var. Men när jag tog mobilen istället, då gick det hur bra som helst :tongue:
  Älskade små sessor :kiss:
  Kramis

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 35
 • 749
 • 352 535
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök