Djurliv

Valparna 1 vecka!

Av
den
29 mars 2010

Igår fyllde valparna 1 vecka. De växer massor och har redan fördubblat sin födelsevikt.

Nybadad Blinka tar hand om sina små

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  morsan

  29 mars 2010

  Hihi vem av dem ser ut som en tandlös gammal gubbe?
  Puss på nosen 🙂
  .-= morsan´s senaste blogginlägg >> En blöt kväll….. =-.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 96
 • 785
 • 348 112
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök