Välkommen hem Sushi!

Kattliv
Av
den
20 december 2020

I förrgår kväll hämtade jag hem min nya lilla kompis, Sushi. En liten kattjej på 12 veckor.

Än så länge går det jättebra. Hon äter, kissar och bajsar i lådan, utforskar, myser och spinner och busar precis som en katt ska.
Och hon är VÄRLDENS sötaste!!

Jag har funderat på det här beslutet ett tag. Det är klart att man ska tänka igenom ett köp av ett djur, oavsett vilket.
Men jag kände att det passade bra nu. Jag jobbar hemifrån ett bra tag till och det är ju perfekt timing att ta hem en kattunge, så att vi verkligen kan lära känna varandra.

Jag är singel och ensam och har väldigt mycket kärlek att ge, och någon karl vill jag inte ha! Jag slutar väl som en crazy catlady!

Så nu kommer ni inte bara att få se bebisbilder i överflöd utan även kattungebilder.
Så trist med årstiden och vädret (mörkret) bara för det är hopplöst att fota utan blixt.

Min blomma på vardagsrumsbordet kommer nog inte att leva länge till är jag rädd…
Jag får köp plastblommor, haha!

Igår kom Vanessa hit och då blev Sushi lite rädd så inatt har hon hållit sig undan men nu ligger hon bredvid mig i sängen igen och kurrar högt.

Taggar

18 december 2020

20 december 2020

LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  20 december 2020

  Så himla söt liten kisse 🥰
  Hon kommer få det bra hos dig 🤗
  Kram till er 💕

 2. Svara

  mamma

  20 december 2020

  Hur go som helst, men var Vanessa så högljudd? Har inte dom katt hemma? vill minnas att jag sett ett foto där hon har en söt katt i knäet..
  Angående krukväxter så om du tänkt dig skaffa flera så kolla vilka som är giftiga, går säkert att googla. Mina katter har aldrig gett sig på några blommor, men man vet aldrig med små kissebebisar! Visst blir du en catlady, bättre än baglady i alla fall…pussis

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 68
 • 1 721
 • 342 887
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök