Produkttester

Valio Yoghurt – Vanilj & Blåbär

Av
den
16 september 2014

Nu har vi testat några nya yoghurtar här hemma som jag fick mobilkuponger på, köp 2 – betala för 1.
Vi valde en med bara vaniljsmak och en med blåbärssmak.

Jag som älskar vanilj tyckte om yoghurten även fast den inte blev en favorit. Det finns godare vanilj-yoghurtar med krämigare konsistens och mer smak. Den här var lite väl rinnig och vaniljsmaken var ganska mild, lite FÖR mild för min smak.

Blåbärsyoghurten var frisk med en riktigt god smak men personligen är jag inte så förtjust i yoghurt med “bitar”. Även denna yoghurt var ganska rinnig.

 

blabar

Förpackningarna är snygga tycker jag, färgerna och bilderna är tilltalande. Själva yoghurtens utseende var det inget speciellt med.

Priset ligger i nivå med andra “kända” yoghurtmärken men jag tycker att yoghurt är ganska dyrt och lyxigt så jag köper det oftast bara när jag hittar något erbjudande och då blir det den sorten som erbjudandet gäller, så med andra ord kommer jag enbart att köpa Valio Vanilj-yoghurt igen om det finns ett erbjudande på den.

 

 

Valio Yoghurt - Vanilj & Blåbär
 • Smak
 • Konsistens
 • Förpackning
 • Utseende
 • Pris
 • Prisvärdhet
 • Sannolikhet att jag köper produkten igen
3.3

Sammanfattning

En frisk och god yoghurt med något rinnig konsistens.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 111
 • 787
 • 356 484
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök