Djurliv Vardagsliv

Vaknar med hjärtat i halsgropen!

Av
den
1 maj 2018

Gick och la mig tidigt igår. Låg och läste och hade svårt att somna. När jag äntligen höll på att somna och jag tänkte att det var skönt med ett lugnt Valborgsmässofirande så satte de igång med raketer och fyrverkerier och sen väntade 2 timmars pysslande med livrädd hund.

Lyckades till slut somna, för att vakna klockan 04 av ett jäkla tjutande – brandlarmet gick!
Sprang väl runt som en yr höna, Paulina vaknade och vi såg oss omkring men kunde inte hitta någon anledning till att det satte igång.
Gick och la mig igen men låg vaken och var smått orolig ett tag ändå.
Imorse googlade jag (hur skulle man överleva utan Google förresten?!) om brandlarm som sätter igång utan anledning men jag blev inte så mycket klokare. Den kunde sättas igång v bland annat damm, pollen(?) eller någon insekt som fastnat där i.
Ja nu vågar jag ju inte ens öppna den och titta, tänk att hitta värsta feta spindeln där i??!!

Idag hade Paulina och jag tänkt att fortsätta med altanen men, vaknar till 4 plusgrader och spöregn så det känns inte så lockande faktiskt.
Men till helgen ska det tydligen bli bättre väder så vi satsar väl på det.
Staketet ska skuras, det ska sopas av ordentligt och vi ska sätta upp tyg.

Igår fick jag hjälp av mina kollegor Simon och Pontus att köra ett lass skräp till tippen, så himla skönt att ha det gjort!

Nä, nu måste jag SLÄPA med mig hunden ut i regnet. Jag försökte släppa ut honom på baksidan men han vägrade. Han tycker inte heller om regn….

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 32
  • 741
  • 429 282
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök