Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Väder, missad festival, inflytt och hemmapyssel

Av
den
18 augusti 2017

Vaknade i hyfsad tid idag trots att det blev riktigt sent igår kväll. Jag fick nämligen svar på 2 av jobben jag sökt till och de skickade mig länkar till test jag skulle genomgå så jag satt med det till ett inatt! Nu är det bara att hålla tummarna! 👍

Har haft riktigt jobbig huvudvärk inatt och vid fyra var jag tvungen att kliva upp och ta medicin. Under förmiddagen var det bättre men mitt på dagen var det dags för tabletter igen. Trots det känns det bättre idag än för några dagar sedan så det går åt rätt håll. Däremot har magen pajat av alla Voltarentabletter, men det får jag helt enkelt tas om bieffekt, hellre det är huvudvärk.

Började morgonen med att tömma ett våningsplan i kylen och ett i skafferiet, skura ur micron, rensa ur ett skåp i badrummet och leta rätt på en nyckel samt en tvättbricka till tvättstugan.

Vid halv tolv kom min nya hyresgäst och hennes mamma och de började bära in saker och de är fortfarande kvar och fixar och donar. Barbara verkar vara en jättegullig tjej så det känns bra!

Dagen började med spöregn och jag kunde inte tycka annat än synd om festivalbesökarna som campar! Nu skiner solen igen och de verkar få en fin kväll.
Jag är sååå himla ledsen att jag inte fick möjlighet att gå på Rockstad i år. Jag har sett fram emot det i ett års tid och det även min enda riktiga semester då jag tog ledigt ons-fre. Nu bara “försvinner” de dagarna till ingenting och jag får inte ens sjukersättning trots att jag är sjukskriven då jag självvalt tagit obetald semester och inte hade några arbetstimmar inbokade.

Och så blir man självklart sjuk just när det är festival! 😷 Det är så typisk och just känner jag mig rätt låg faktiskt.
Jag hade ändå troligtvis inte kunnat gått pga brist på pengar men, hade jag haft möjlighet att lösa det ekonomiskt så hade jag ändå inte kunnat gå på grund av mitt mående. Jag skulle inte våga riskera att få ett anfall pga stimmig högljudd hårdrocksmiljö.

Men det är surt, som fan. Det är mycket som känns tungt och jobbigt just för tillfället.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
6 kommentarer
 1. Svara

  Maria

  18 augusti 2017

  Om du inte redan gör det så ät Omeprazol för att skydda magen.

 2. Svara

  Karin

  18 augusti 2017

  Synd, både med ditt mående och att du missar festivalen. Ena sonen spelade där igår med hans nya band, Storyteller 😊
  Kram

  • Svara

   saija

   19 augusti 2017

   Åhh vad kul, att du inte kom hit då!? 🙂
   Nåja fårväl satsa på nästa år, försöker att inte gräva ner mig just nu… Kram!

   • Svara

    Karin

    20 augusti 2017

    Jag var tyvärr inte heller på hans spelning 🙁
    Kramar igen

 3. Svara

  mamma

  18 augusti 2017

  Säger som Maria, omeprazol, brukar få det utskrivet varje gång jag äter antibiotika till exempel

  • Svara

   saija

   19 augusti 2017

   Ja nu har jag fått tipset av säkert 5 personer så jag lär väl lita på er. Men jag har minskat ganska kraftigt på Voltarenen nu så magen är bättre och kan jag slippa fler piller gör jag gärna det 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 29
 • 741
 • 429 273
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök