Vardagsliv

Vad köper du för mycket av?

Av
den
9 januari 2020

Jag lyssnar på Rix MorronZoo varje morgon och imorse såg jag deras inlägg på Facebook och kände mig tvungen att svara då jag precis rensat skafferi och kryddskåp i köket och insett att vi hade en herrans massa tacokrydda och burkar med sesamfrön hemma.

 

Tacokryddan kan jag förstå för vem vill komma hem med alla ingredienser till tacosen men missat att köpa kryddan? Lätt hänt då att man köper en “ifall att” och de har ju dessutom lång hållbarhetstid.
Men 3 burkar sesamfrön!? Vad har man ens sesamfrö till? Jag har ingen aning och ändå har jag tydligen 3 burkar.

Imorse när jag satt vid skrivbordet på jobbet kommer min kollega Jenny fram och skrattar och frågar om jag gillar tacos. Jag fattade först ingenting men sen frågade jag om hon sett min kommentar på Rix MorronZoos Facebooksida men tydligen hade de läst upp min kommentar i radio, haha 😂

Men nu är jag nyfiken, vad köper du för mycket av?

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  9 januari 2020

  Mamma din köper för mycket gryn, linser och bönor. Sesamfrön är jättegoda att strö ovanpå stekt kött eller att ha i en grillmarinad till kött. Tacokrydda kommer inte över min tröskel. Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 179
 • 2 490
 • 403 105
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök