Vardagsliv

Uttråkad och rastlös

Av
den
29 februari 2012

Sitter här och vet inte vad jag ska sysselsätta mig med riktigt.
Egentligen har jag massor jag kan/bör göra men… känner inte för det.

Så jag diskar plastblommor i diskmaskinen och väntar på att det ska komma ett par och köpa Zookies bur.

Sen väntar nog en långpromenad med vovvarna och tillagning av dagens middag – hemlagade hamburgare med bröd och pommes.

Vaktmästaren ringde nyss på. Det ska komma hit en besiktningsman på måndag, samma dag som vi flyttar, och kolla igenom vad som ska göras i lägenheten. Håll tummarna för att de fixar MASSOR!

Jaaa, ungefär så rolig är min dag idag…

Vad gör du?
 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  29 februari 2012

  Fantastiskt fina bilder som du har knäppt :thumbsup: Jag gillar också att fota nära 🙂
  Har ni inte Zookie kvar?

  Jobbigt med flytten, men kul när ni får flytta tillbaka och allt är nytt och fräscht. Blir väl kanske lite jobbigt nu när Benjamin och Paulina är van vid varsit rum, för jag antar att dom måste dela under tiden ni bor där?

  Ja, det här dagen ska jag inte göra nånting tror jag, håller på att tvätta. Mannen har bilen till jobbet, så då sitter jag där jag sitter :thumbsdown:

  Skönt ända att det är så underbart väder :thumbsup:

  Kramisar

  • Svara

   Saija

   29 februari 2012

   Tack! Ja nu bara längtar jag tills tuben till närbildslinsen kommer också så att jag kan få prova den. Liiite jobbigt att ha linsen men inte kunna prova!
   Den är ju beställd från Kina så det kan vara lite leveranstid tyvärr.

   Ja det är ju flytten tillbaks som gör att jag orkar ta mig igenom det här nu. Vi hade kunnat vänta till hösten men då kanske vi får en evakueringslägenhet mycket längre bort och det är ju smidigt att vara nära eftersom vi måste hämta post varje dag.
   Dessutom är det skönt att slippa vårstäda själva 🙂

   Lägenheten vi ska in i nu ser inte riktigt ut som den här utan det går en dörr från vardagsrummet in till ett sovrum, Simons. (Här hemma går hans dörr in från köket)
   Det innebär att vi inte har en aning om hur vi ska få plats med vår säng i vardagsrummet! Här hemma har den ju en naturlig given plats. Så risken finns att Simon och Benjamin får dela rum och vi och Paulina delar.
   Simon kommer nog att skrika rätt ut, han är ju den som alltid haft eget rum och aldrig behövt dela.
   Men nu får han nog lov… tur det är tillfälligt!

   Kram!

 2. Svara

  mamma

  29 februari 2012

  Ska du inte börja packa? Jag var på en promenad i skogen, ska ta en till nu, har suttit o lapat sol på farstubron och längtat efter dig/er! Pussssss

  • Svara

   Saija

   29 februari 2012

   Jag behöver ju inte packa, det gör flyttfirman. Vi har inte ens några kartonger. Det lilla jag vill packa ihop själv, typ underkläder och kaffe och vattenkokare (så jag vet vart jag har det under måndagen!) packar jag bara ner i en väska.
   Idag hade jag velat ha dig här. Vill också sitta ute och dricka kaffe, och idag hade det varit trevligt med sällskap. Istället somnade jag i 3 (!) timmar! Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 94
 • 785
 • 348 107
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök