Vardagsliv

Utgång, soffläge och efterlängtat besök

Av
den
14 november 2017

I fredags efter jobbet skyndade jag mig till stan för att gå på bolaget och sen åkte jag hem och tog ett varmt bubbelbad och drack Smirnoff. Mysigt…

Paulina och jag gjorde oss klara, Ambe kom och vi förfestade lite och lyssnade på musik.

Fick besök av en kille som vill hyra rummet så jag visade honom runt (nu låter det som om jag bor i ett stort slott! Haha!) och vid halv elva fick vi skjuts in till stan.

Hamnade på stammiskrogen men dottern tjatade om att “Södra sidan” skulle spela på Etage så vi gick dit för att se dem innan vi gick tillbaka till kingen igen.

Snubblade hemåt så vi var hemma runt halv tre.

Jag hade precis klivit upp på lördag morgon när jag fick ett meddelande från Simon om att han var i Bojsen om 10 minuter och ville ha kaffe 😊 så ägnade dagen åt att sitta i soffan och snacka. Perfekt lördag!

Han tipsade om en serie, Jordskott, så den började Paulina och jag att se efter att han åkt.

Och söndagen, ja den bara försvann! Minns knappt vad jag gjorde förutom det obligatoriska städandet och tvättandet.

Natten till måndag lyckades jag få 3 timmars sömn så jag var som en zombie på jobbet igår. Fy vad dåligt jag mår när jag inte får sova tillräckligt!! 😣

Benjamin ringde igår kväll och det var som vanligt skönt att höra hans röst. Så nu har jag fått mig en dos av alla mina barn i helgen 😊♥️👌

Nu väntar jobb..

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 150
  • 739
  • 402 969
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök