Vardagsliv

Utgång i påsk

Av
den
28 mars 2016

Efter att vi varit ute och ätit i fredags gick vi allihopa hem till Dan.

Paulina blir bjuden på (äcklig) kvarg
fest1

fest2

fest3

fest4

fest5

fest6

Sen gick jag, Simon och Dan ut och vi hamnade visst både på Kingen och Etage (!) Haha!

fest8

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 53
  • 2 591
  • 402 341
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök