Vardagsliv

Ute i solen med Jenny och hundarna del 2

Av
den
22 januari 2017

Efter promenaden runt Gruvan åkte vi hem till Jenny och kokade kaffe och sen åkte vi iväg igen, den här gången till Roxnäs udde. Vi satte oss på en filt, drack kaffe och snackade bort någon timme innan vi gick runt udden.

Det var fullt med folk i solskenet, de åkte skridskor, flög skärmflyg och radiostyrda flygplan, grillade och mös i solen.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  morsan

  22 januari 2017

  underbart vackert, jättefina foton. Jag är helt såld på den där lapphunden…

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 20
 • 1 771
 • 432 081
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök