Foto Vardagsliv

Ute i solen med Jenny och hundarna del 1

Av
den
21 januari 2017

Jenny hämtade upp mig vid elvatiden och vi åkte bort till gruvan för att gå en sväng med hundarna. Här i området törs man ju knappt gå längre då flera hundar nyligen blivit förgiftade och till och med dött! 😒

Vy över gruvan

Fina Eros

Och söta lilla Totte

Efter promenaden åkte vi hem till Jenny och fixade iordning en termos med kaffe och sen drog vi iväg igen. Foton från den turen kommer i nästa inlägg.

Jennys fina katt Joey

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  morsan

  21 januari 2017

  Vilken vacker Eros, finsk lapphund? Så det är i Bojsen hundar har blivit förgiftade, fy faan säger jag

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 153
 • 2 467
 • 405 215
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök